Bed & Breakfast / Hotel Garni

Bed & Breakfast / Hotel Garni Boerderij in Het Reestdal

Bed & breakfast / Hotel Garni Boerderij "De Zilveren Maan" is gelegen in beschermd natuurgebied Het Reestdal. Dit uitgestrekte beekdal is een prachtig landschap met veel oorspronkelijke flora en fauna. Een verademing op zich. Onze gastvrije opzet biedt aan recreanten, familie bijeenkomsten, groepen, als ook aan mantelzorgers een behaaglijk onder komen. Ook leent de Accommodatie zich uitstekend voor een bedrijf-presentatie, bijscholing of teambuilding voor groepen tot 14 personen.

De Saksische boerderij werd in 1980 geheel in oude stijl herbouwd en daarbij zijn veel authentieke elementen goed bewaard gebleven.

Onderdak met een uitgerust karakter

We bieden u graag onderdak met een spiritueel karakter. U kunt heerlijk uitgerust wakker worden te midden van 't vriendelijke vogelgekwetter en de rondgrazende koeien in de omgeving. Om dan vervolgens de dag te beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet. Mocht u eveneens geïnteresseerd zijn in een vorm van therapie of gebruik willen maken van één van onze behandelmethodes, dan kan dat natuurlijk ook.

Klik hier voor meer informatie over onze Bed & Breakfast / Hotel Garni

Groot Oever 9 | 7707 PV Balkbrug | T: +31 523 234807 / +31 6 20 104 168 | info@zilveren-maan.nl |