Quantum-Touch

Doorbraak in de kunst van het genezen met je handen

Quantum-Touch is een belangrijke doorbraak in de kunst van het genezen met je handen. Het voegt een dimensie toe aan het werk van de genezer in velerlei facetten. Quantum-Touch is een methode van praktische healing die letterlijk moet worden gezien, om te worden geloofd! Met gebruikmaking van slechts een zeer lichte aanraking van jezelf of anderen kun je het zelfhelend vermogen van het lichaam subtiel versnellen. Het effect is zo onmiddellijk en bijzonder dat het soms écht moeilijk is om het te geloven. Quantum-Touch werkt op alles wat niet in balans is zoals allergieën, ontstekingen, geblokkeerde en dieper liggende emoties, vermoeidheid, stress, pijn, kneuzingen en tal van andere grote en kleine ongemakken.

Energetisch meetrillen is resonantie op subatomair niveau

Het is een revolutionaire methode die helend werkt voor zowel behandelaar als behandelde. Door middel van ademhalingstechnieken en lichaamsbewustzijn wordt de trilling van de levensenergie verhoogd. Vervolgens gaat de energie op de te behandelen plek meetrillen door middel van lichte aanraking. Het is een resonantie op subatomair ('quantum') niveau. Alle healing is uiteindelijk zelfhealing. Quantum-Touch heeft daarom weinig te maken met een psychologische werking. Het is eigenlijk pure transformatie.

Wilt u meer weten? Wij zijn te allen tijden bereid om u het één en ander verder uit te leggen. Neem gerust contact op met "De Zilveren Maan".
Groot Oever 9 | 7707 PV Balkbrug | T: 0523 234807 / 06 29335802 | F: 0523 235971 | info@zilveren-maan.nl |