Etherische Oliën

Etherische olie

Etherische olie is een bijzonder krachtig middel. In onze praktijk worden etherische oliën vooral gebruikt bij de Aromatherapie, of ter ondersteuning van de S.T.E.R. therapie. Ze hebben ook een enorme invloed, zowel op ons zenuwstelsel als op ons spijsverteringsstelsel. Het gebruik van etherische oliën of essentiële oliën kan behoorlijk bevorderlijk en voorspoedig zijn voor het helingsproces. De essenties kunnen inwendig of uitwendig toegepast worden.

Positieve geneeskrachtige werking

De oliën zelf hebben een groot en sterk energetisch krachtveld waardoor ze direct op het energetisch niveau van de mens inwerken. Een druppel olie over het hele lichaam uitgesmeerd, kan in de aura al veranderingen teweeg aanbrengen. Het gebruik van etherische olie is reeds duizenden jaren oud en de alom positieve geneeskrachtige werking ervan mag als bekend verondersteld worden. Etherische oliën werken op een heel diep en onbewust niveau. De kracht ervan stamt namelijk uit de oerziel van een plant.

Wilt u meer weten? Wij zijn te allen tijden bereid om u het één en ander verder uit te leggen. Neem gerust contact op met "De Zilveren Maan".
Groot Oever 9 | 7707 PV Balkbrug | T: 0523 234807 / 06 29335802 | F: 0523 235971 | info@zilveren-maan.nl |