S.T.E.R. Therapie

Zachte holistische behandelmethode

S.T.E.R. Therapie is een relatief nieuwe en zachte vorm van drukpuntmassage. Het is een holistische methode waarbij wordt gewerkt op basis van voetreflexzonetherapie, eventueel aangevuld met lichaamsmassage. De doelstelling is om eerst ontspanning te brengen in het gehele systeem waardoor het lichaam zich volledig openstelt voor verdere behandeling. Het uitgangspunt van deze behandelmethode is dat de cliënt niet hoeft te verkrampen, waardoor alle energieën weer makkelijker kunnen stromen. De therapeut oefent zachte druk uit op bepaalde punten en voelt vervolgens intuïtief aan waar zich een storing bevindt. Door het voorzichtig wegnemen van blokkades en het onbelemmerd laten stromen van energie voelt u zich weer als herboren.

Ter ondersteuning kunnen we bij deze behandeling ook kristallen en/of etherische oliën gebruiken.

Waarbij gevoel en intu´tie belangrijk zijn

Kort samengevat is de S.T.E.R. methode een behandelwijze waarbij gevoel en intuïtie bijzonder belangrijk zijn. S.T.E.R. staat voor Stimuleren, Toevoegen, Energie, en Reguleren. Het is een zachte vorm van therapie. Voetreflexologie bestaat natuurlijk al langer dan vandaag en werd duizenden jaren geleden al toegepast in het oude China. Door met de duimen bepaalde drukpunten in de voetzolen te masseren worden corresponderende energiebanen in het lichaam op gunstige wijze gestimuleerd. Door deze positieve stimulans worden eventueel verstoorde orgaanfuncties weer opnieuw in harmonie gebracht. Alles is namelijk op holistische wijze met elkaar verbonden. Met de S.T.E.R. Therapie wordt over het algemeen vrij snel een goed effect bereikt.

"Door het overbrengen van goede energie vanuit je eigen krachtveld is eigenlijk een ieder van nature in staat om pijn en lijden bij zijn medemens te verlichten of op te heffen."

Wilt u meer weten? Wij zijn te allen tijden bereid om u het één en ander verder uit te leggen. Neem gerust contact op met "De Zilveren Maan".
Groot Oever 9 | 7707 PV Balkbrug | T: 0523 234807 / 06 29335802 | F: 0523 235971 | info@zilveren-maan.nl |